Cookies

Kom med på sommerfiskeri med Bjørnen ved Tueholm Sø

7/9/2010 10:38 AM |  Bjørnens Sportsfiskerforening |  Kjeld Willerslev

Fiskeri for alle ved Tueholm Sø hver mandag i hele skolesommerferien.

 

Bjørnens Sportsfiskerforening holder hver mandag eftermiddag og aften hyggefiskeri ved Tueholm Sø, hvor alle er velkommen til at forsøge sig som lystfisker. Vi har lukket af i vores klublokaler i hele skolesommerferien, og vi mødes så i stedet hver mandag ved Tueholm Sø, hvor vi starter fiskeriet kl. 16.00. Sidste fiskeaften bliver mandag d. 9. august.

 

Man kan finde os ved Tueholm Sø lidt nord for kanalen mellem Vallensbæk Sø og Tueholm Sø, hvor vi har fiskegrej og friske instruktører klar til at hjælpe alle i gang med fiskeriet. Man behøver altså ikke være medlem af foreningen for at deltage.

 

Man kan vælge at medbringe sit eget fiskegrej, men man kan også låne et komplet sæt grej af os. Man skal så blot kontakte Knud Thorsen på mobiltelefon 2824 2742, så sørger Knud for, at det nødvendige grej kommer med ved søen.

 

Vi startede sidste år en fiskeskole i Bjørnen, og det er den, der nu tilbyder fiskeri ved Tueholm Sø. Fiskeriet er ganske gratis, og alle kan være med, både børn og voksne.

 

Hvordan du finder os ved søen, og hvordan du kommer med, det kan du læse meget mere om på foreningens hjemmeside www.bjoernenfisker.dk – Find linket ´Bjørnens Fiskeskole´som sidder øverst til venstre på forsiden lige over vores hovedmenu. Klik på linket, så kommer du videre til Fiskeskolens sider, hvor det hele er beskrevet.






 
Eksempler: Allskin.dk - Hudpleje og parfurmer | ConCor - IT-konsulenter



Delete item?